Nyt on foorumisoftassa jotain häikkää

:o ::slight_smile: :roll: :shock: :)) :oops: :oops: :mitä?: :mitä?: :mitä?: :mitä?:

Mitä täällä oikein tapahtuu???+

:o :mitä?: :mitä?: :mitä?: :mitä?:

Miksi viesteissä näkyy hirveästi :mitä: -hymiöitä joka paikassa?

Testataan. Tuleeko tähän hymyttömään viestiin hymiöitä?

Tulee, ja signature-rivillekin.

:smiley: Aika mahtavan näköistä. Niitä syntyy ainakin lauseiden välisistä välilyönneistä.

. . . . . . . .

. .
.

Foorumi kaatui äsken hetkeksi, johtuukohan tämä jotenkin siitä?

Ehkä. Jokin siellä ei pelaa ihan kuten pitäisi. Olisi edes iloisempia hymiöitä.

En ymmärrä mitä tapahtui. Hymiösivulla tuon kulmienkohotteluhymiön tunnukseksi oli vaihtunut välilyönti, mikä tietysti aiheutti sen että kaikki välilyönnit korvattiin tuolla hymiöllä. Poistin koko hymiön ja nyt näyttäisi toimivan normaalisti. Palvelimella on siirrytty uuteen PHP:n versioon vuoden vaihteessa, en tiedä voiko se vaikuttaa näin muutaman päivän jäljessä. Vai onko kyse jostain tietokantakorruptiosta. Hakkerointiakaan ei voi sulkea pois, mutta en ymmärrä miten se näkyisi tuolla tavoin.

Raportoikaa, jos vielä havaitsette jotain omituista.

Nyt se näyttää olevan ohi. Lukitaan tämä ketju.

[quote=“Willeh, post:8, topic:1956”]En ymmärrä mitä tapahtui. Hymiösivulla tuon kulmienkohotteluhymiön tunnukseksi oli vaihtunut välilyönti, mikä tietysti aiheutti sen että kaikki välilyönnit korvattiin tuolla hymiöllä. Poistin koko hymiön ja nyt näyttäisi toimivan normaalisti. Palvelimella on siirrytty uuteen PHP:n versioon vuoden vaihteessa, en tiedä voiko se vaikuttaa näin muutaman päivän jäljessä. Vai onko kyse jostain tietokantakorruptiosta. Hakkerointiakaan ei voi sulkea pois, mutta en ymmärrä miten se näkyisi tuolla tavoin.

Raportoikaa, jos vielä havaitsette jotain omituista.[/quote]Vastataan vielä tähän ketjuun, eli kyse on mitä luultavimmin php:n uuden version yhteensopivuusongelmasta erikoismerkkien suhteen. Ongelmahymiöiden tagit olivat :mitä?: ja :einäin: ja ilmeisesti tuo ä-kirjain oli se, mitä php:n uusi versio ei osannut lukea oikein. Ei hakkerointia eikä tietokantakorruptiota.

Tietokoneet eivät opi ikinä äätä eivätkä öötä. Luulisi, ettei olisi vaikeata mutta on vaan vuosisadasta toiseen.