Moderointi-ilmoitukset

:mode2: Uusvaldemarille ikibanni omasta pyynnöstään. Takaisin ei ole enää tälle foorumille tulemista. [spoiler]Hyvää jatkoa muilla foorumeilla ja siunausta elämääsi![/spoiler]

:mode2: Varoitus käyttäjälle Telewell tästä viestistä.

Viime aikoina on häneltä tullut turhan paljon tälle foorumille huonosti sopivia vastaavanlaisia viestejä. Mitta tuli nyt täyteen.

Tästä viestistä ( Kirkolliset ja uskonnolliset uutiset ) vaihdettu toiseksi porttokirkko -nimitys, jonka käytöstä on Passepartoutille huomautettu jo aiemmin ainakin tässä viestissä: Kirjaudu

Passepartoutille varoitus.

Varoituksesta huolimatta porttokirkko -sanan käyttämisestä Passepartoutille tästä viestistä uusi varoitus ja 50 pistettä: Kirkolliset ja uskonnolliset uutiset. Suosittelisin harkitsemaan sanojaan, ja mikäli oikeasti on halua keskustella niinkuin palstalla on sopivaa niin keskustella sopivasta nimitystavasta vaikka täällä: Kirjaudu Ja mikäli siis asiaa haluaa aidosti tiedustella, niin kannattaa käyttää ihan sitä virallista nimeä tarkoittamastaan kirkosta.

Suurin ongelma sekä Passepartout’lla että näillä henkilöillä on pakonomainen tarve toimia omien sääntöjen mukaan muista piittaamatta. Tästä syystä 30 päivää bannia.

:mode2:

:mode2: Moderaattori otti ja poisti erehdyksissä koko moderaatiokeskusteluketjun. Kuppainen älypuhelin/mobiilinetti ja moderaattorin valtuudet eivät ole toimiva yhdistelmä. Moderaattori pahoittelee tapahtunutta ja kontemploi loppuillan Pekka Simojoen laulua Olet tervetullut joukkoon huonojen. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. :pray:

:mode2: EuroMaidanin propagandaviesti poistettu uutisketjusta. 50 pistettä.

Waltherille varoitus tästä viestistä: [quote=“Walther”]Sinulle Raamattu ei näytä olevan Jumalan, vaan ihmisen sanaa.[/quote]

Palstan säännöt:
“Kaikessa väittelyssä kehotetaan noudattamaan lähimmäisenrakkautta ja jättämään henkilöön kohdistuva arvostelu sikseen. Kritiikki henkilöitä, instituutioita ym. kohtaan tulee olla asiallista, ei nimittelevää eikä leimaavaa.”

Nimimerkille Hmm… vuosi porttikieltoa keskustelufoorumeille sopimattomista viesteistä ketjussa Luther-säätiön ongelma ei ole tiukkuus vaan velttous.. (Erityisesti hänen viestiensä kirjoitusasu on päin :bonk:) Jos on pakko kirjoittaa lyhyitä rivejä, pitkiä rivinvälejä, katkoviivarivejä, väliotsikoita ym. outouksia, niin pitäköön sitten blogia jossain.

[quote=“Greywich”]…hän vastusti erityisesti katolista kirkkoa, johtuen siitä syystä, koska protestantit
seurasivat sitä, katolisen kirkon haittavaikutukset ovat siinä, jos on yksi portto on monta porton tytärtä, ihan helluntailaisia koskien myös. Russellin oivalluksia oli mm. Paavin kirkkokunnan luopuminen elävästä jumalasta -periaate.[/quote]Nämä jutut eivät tälle palstalle kuulu. Nyt pitää vaihtaa levyä tai foorumia.

Varoitus +50p

:mode2:

Cymbukselle kirjoituskieltoa 30pv moderaattorin huomautuksesta huolimatta jatkuvasta leimaavasta kirjoittelusta:

Näistä lauantai-iltaisin ilmestyvistä asiattomuuksista on huomautettu monta kertaa aiemmin ilman, että asia on johtanut rangaistuksiin. Asia ei näytä pelkillä huomautuksilla korjaantuvan.

NNOV:lle varoitusta tästä viestistä:

[quote=“No nyt on vehkeet!, post:685, topic:34”]Korppikotkista - itse käyttäisin ilmaisua raatokärpäset - tuli mieleen tää tuoreehko uutinen:

Lähetyshiippakunta ja ortodoksinen kirkko kiinnostavat osaa eronneista – Kotimaa24[/quote]
Aiemmin on huomautettu runsaasta ja kärkevästä hlbti-agendan potailusta.

Sekä pitkien artikkeleiden postauksesta sellaisenaan ilman kirjoittajan omaa kontribuutiota, jonka takia yksi viesti poistettiin.

Mistä tuo Uusvaldemar aina ilmestyy, kun on pitänyt jo monta kertaa lopullisesti jättää foorumi? Nyt en jaksa enää neuvotella erityisehdoista. Jos on päättänyt lähteä lopullisesti, niin sitten saa pysyä poissa.

:mode2:

Greywichille 30 päivää bannia palstan hengen vastaisten juttujen jatkuvasta esiintuonnista huomautuksista huolimatta. Salatieteet, teosofia, kolminaisuusopin, Kristuksen jumaluuden tai apostolien arvovallan kyseenalaistaminen ym. ei kuulu tälle palstalle. :mode2:

Laitetaanpa heti piste tällaiselle pelille.[quote=“Kulkuri, post:638, topic:1013”]Tämän hetkinen euroopan ja pohjolan tilanne on sen verran akuutti, että isänmaallinen ihminen, herrasmies ja -rouvakin, tarttuu aseisiin, netissä kynänmiekkaansa: “Kun on vaaralle alttiina syntymämaa, kotiaskareet jäädä saa!”

Mitä hävytöntä cymbus on sitten sanonutkin, plussat hänelle siitä, että sanoi mitä ajatteli, vaikka se maksoikin.

Terveisiä cymbbikselle sotasairaalaan. :)[/quote] Tällä palstalla on tarkoitus kirjoittaa palstan sääntöjen mukaan ja palstan henkeä kunnioittaen. Tämä ei ole mikään suomi24 jossa leikitään kissa ja hiiri -leikkiä moderaattoreiden kanssa. Tämä ei myöskään ole taisteluranner ja teen kaikkeni estääkseni sen muuttumiseksi sellaiseksi. Jos katsoo itsellään olevan subjektiivisen oikeuden sääntöjen rikkomiseen tarpeen vaatiessa, niin voi varautua sellaiseen kirjoituskieltoon, joka ei päätykään.

:mode2: Kulkurin viesti poistettu Off topic-Aarrearkusta. Toisia palstalaisia ei solvata. 50 pistettä.

:mode2: Tällainen solvaaminen on edelleen palstalla kiellettyä. Varoitus.

Poistettu Timo Anttilan viesti ketjusta Ortodoksinen kirkko ja usko, jossa nimitettiin toista käyttäjää antisemiitiksi.

:mode2:

Waltherille varoitus pappisvihkimyksen nimittämisestä läiskimiseksi.

:mode2:

Toivottakaamme tervetulleeksi Pseu… Silvanus! :cool: