Linkkikirjasto

Yläpalkissa näkyy nyt “Linkkikirjasto”. Sinne vain lisäilemään linkkejä. Modet voivat lisätä kategorioita ja muokata linkkien kuvauksia. Linkin kuvaus voi olla korkeintaan 256 merkkiä.

Sivu on vähän ruma. Otan vastaan konkreettisia parannusehdotuksia ja teen parhaani.

Kun saadaan kirjastoa vähän kerrytettyä, laitetaan etusivulle myös satunnainen linkki.

Hattuni nouskoon jälleen.

Mitä jos kokee, ettei mikään kategoria oikein sovi sille linkille, jonka oli ajatellut lisätä?

Ehdota uutta kategoriaa tässä.

En tiedä osaanko… Nuo kategoriat ovat kovin teologisia, niihin on vaikea liittää arkisempia hengellisiä linkkejä, lukuunottamatta osastoa Hartauselämä, mutta ei sekään kaikkea kuvaa. Olin ajatellut liittää linkkikirjastoon tämän loistavan FAQ:n: Pulmakulma Lisäksi tarvittaisiin oma osastonsa eri kirkkokuntien, liikkeiden yms. kotisivuille - vai eikö sellaiset kuulu linkkikirjastoon lainkaan?

Mielestäni tuo menee kategoriaan Dogmatiikka. Kuvaukseen voi laittaa, että käsittelee myös kristityn elämään liittyviä kysymyksiä.

[quote=“Anskutin, post:5, topic:347”]Lisäksi tarvittaisiin oma osastonsa eri kirkkokuntien, liikkeiden yms. kotisivuille - vai eikö sellaiset kuulu linkkikirjastoon lainkaan?[/quote]Sellaiset sivut, jotka löytyvät googlella heti ensimmäisenä, eivät mielestäni kuulu linkkikirjastoon. Jokainen, joka etsii luther-säätiön sivuja, löytää ne googlella. Sen sijaan linkkikirjastoon pitäisi koota sellaisia linkkejä, jotka sisältävät jotain erityisen kiinnostavaa aineistoa, johon ei välttämättä törmää, ellei kukaan linkitä.

Hmm…voin poistaa ne rukoushelmet sieltä, mutta tekisi mieli jättääkin ne sinne, kun niin katolilainen kuin olenkin, koen tarvetta propagoida niiden puolesta.

Oho…voiko käyttäjä itse poistaa lisäämänsä linkin?

[quote=“Kaija, post:8, topic:347”]Hmm…voin poistaa ne rukoushelmet sieltä, mutta tekisi mieli jättääkin ne sinne, kun niin katolilainen kuin olenkin, koen tarvetta propagoida niiden puolesta.[/quote]Ei niistä nyt mitään haittaakaan ole, kun ei linkkejä siellä niin paljon ole :slight_smile:

Omat linkit pitäisi pystyä poistamaan.

Mielestäni rimaa linkkien suhteen ei pitäisi asettaa liian korkealle, vaikka tietysti runsaus voi aiheuttaa vaikeuksia löytää kaikkein parhaita linkkejä.

Itse en näkisi, että erilaisten suomalaisten ja ulkomaisten kristittyjen kirkkojen ja liikkeiden linkittäminen omassa/omissa osastoissaan olisi mikään ongelma, päin vastoin sieltä voisivat monet löytää paljonkin mielenkiintoista.

Minusta linkkien hyödyllisyyttä edistää se, että on riittävän tiukka jäsentely: esim. ortodoksinen kirkko >> ikonit >> bysantti. Monet linkkilistat ja -kirjastot eivät toimi, koska niissä on liian erilaisia linkkejä yhdessä listassa, eikä niitä jaksa alkaa käydä läpi vain, jotta saattaisi löytää jotain siihen liittyvää, mistä on kiinnostunut. On parempi tehdä yksiselitteinen jako, jotta varmasti tietää, mitä linkkien takaa avautuu ja että onko sieltä löydettävissä sitä, mitä on etsimässä.

Onhan se vanhan foorumin linkkikirjasto jossain tallessa?

Käy kopioimassa talteen kaikki relevantit ja edelleen toimivat linkit, jos haluat.

Novum Testamentum-blogi on poistettu netistä, joten on turhaa pitää sitä tuolla linkkikirjastossakaan.