Kysymykset ja kehitysehdotukset

Keskustelua palstan teknisisestä toiminnasta ja ideoista tähän ketjuun.

Edellisvuoden ketju: Kysymykset ja kehitysehdotukset 2011-2012

Laitoin pitkäksi venyneitä ajankohtaisia ja vastaavia ketjuja lukkoon. Tähän ketjuun keskustelu myös tästä muutoksesta siis tästedes.

Eiks meillä ollu jo tällanen ketju?

[quote=“Pseudo-Genesis, post:3, topic:982”]Eiks meillä ollu jo tällanen ketju?[/quote]Ehdotin pitkien ketjujen lukkoonlaittamista ja uusien avaamista alkaen vuoden vaihteesta täällä: Kirjaudu Ehdotukseni sai kaksi komppausta ja yhden vastustuksen, joten panin ehdotuksen toimeen.

Ehdotetaan nyt tänäkin vuonna, että linkkikirjaston blogeista poistetaan linkki Novum Testamentum-blogiin, sillä sitä ei enää näytä olevan olemassa. Turha pitää toimimattomia linkkejä linkkikirjastossa. Heti pois vaan, kun huomataan linkin olevan kuollut.

[quote=“timo k, post:5, topic:982”]Ehdotetaan nyt tänäkin vuonna, että linkkikirjaston blogeista poistetaan linkki Novum Testamentum-blogiin, sillä sitä ei enää näytä olevan olemassa. Turha pitää toimimattomia linkkejä linkkikirjastossa. Heti pois vaan, kun huomataan linkin olevan kuollut.[/quote]Jes. Poistettu.

Olisin vastustanut tällaista. Eli siis nyt on 2 komppia ja 2 vastustusta. Varmaan yhdistät ketjut kohta puoliin taas?

No minä komppaan jakoa. Täytyy ajatella pidemmälle.

Pitäisikö eettisille ja elämänvaellukseen liittyville aiheilla olla oma osasto? Sellaiset eivät oikein sovi mihinkään nykyään oleviin.

Minä kaipaisin suljetulle puolelle palstaa Seurakuntaelämä. Sellaiseen voisi purkaa seurakuntaelämään liittyviä pikkuharmejaan. Kirkot ja liikkeet palsta on tarkoitettu kirkkojen oppia ja kirkkopolitiikkaa koskeville keskusteluille.

[quote=“Mauriina, post:10, topic:982”]Minä kaipaisin suljetulle puolelle palstaa Seurakuntaelämä. Sellaiseen voisi purkaa seurakuntaelämään liittyviä pikkuharmejaan. Kirkot ja liikkeet palsta on tarkoitettu kirkkojen oppia ja kirkkopolitiikkaa koskeville keskusteluille.[/quote]Uskonelämä (rajattu) -palsta voisi olla sopiva paikka tähän tarkoitukseen. Sinne sopivat kaikki hiukankaan uskonnolliset aiheet, joita ei halua julkiselle puolelle.

[quote=“Anskutin, post:11, topic:982”]Uskonelämä (rajattu) -palsta voisi olla sopiva paikka tähän tarkoitukseen. Sinne sopivat kaikki hiukankaan uskonnolliset aiheet, joita ei halua julkiselle puolelle.[/quote]Juu. Jos seurakuntaelämää koskevia ketjuja muodostuu monta, niin sitten oman osion avaaminen voi olla tarpeellista.

Ei missään nimessä. Eettiset kysymykset kysymykset ovat uskonkysymyksiä ja uskon erottaminen etiikasta on johtanut moniin nykykristikunnassa nähtäviin kammotuksiin.

[s]Nyt on mystinen juttu käsillä. Minäkin sain liitteenä olevan varoituksen, kun googlen kautta yritin tulla tänne (Internet Explorer, vahva suojaustaso). Googlen linkissä ei näytä olevan mitään vikaa. Varoitus tulee bitly.com sivuston kautta.

Todella mystistä. Yritän tutkia asiaa. Tähän asti en ole löytänyt sivustosta itsestään mitään virheitä tai vaaroja millään työkalulla, vaan ainostaan googlen kautta tullessa.
[/s]

MUOKS: Syy oli sivustolla olleesta haittakoodista.

[s]Olen asiaa nyt vähän tutkinut ja hyvät uutiset on se, että kyse ei ilmeisesti ole tällä sivustolla olevasta haavoittuvuudesta.

Huonot uutiset taas on, että kyse on ilmeisesti hyvin ärhäkästi leviävästä viruksesta nimeltä Google Redirect Virus, joka näköjään löytyy täältäkin.[/s]

MUOKS: Kyse oli sittenkin haittakoodista tällä sivustolla, joka aktivoitui vain googlen kautta tultaessa.

Näköjään sekä Firefox että Internet Explorer ovat haavoittuvaisia, mutta joka halua selata turvallisesti, käyttäköön Google Chromea.

[s]Eli Anskutin ja Jemimah ja jos oli joku muu, joka valitti, että googlesta ohjautuu väärille sivuille, niin koneenne on todennäköisesti saastuttanut virus, joka leviää kulovalkean tavoin. Lisätietoa siitä löytyy hakusanalla “Google Redirect Virus”

Mutta älä etsi sitä googlella! Voit käyttää muita hakupalveluita esimerkiksi: https://duckduckgo.com/

Yritän selvittää miten tuon viruksen saa poistettua.[/s]

Muoks: Sivustolle oli kuin olikin tullut pätkä haittakoodia, joka aktivoitui vain googlella tultaessa. Poistin haittakoodin, mutta vielä on paikattava turva-aukko, jota pitkin se tuli.

Rukouksella ja paastolla on vissiin jo kokeiltu?

Mitä tuo virus tarkoittaa? Mitä se saa aikaan?