Keskustelua palstan moderoinnista, keskustelukulttuurista ym

Moderointipyynnöt ja keskustelu moderointipäätöksistä tähän ketjuun.

Huom.:

Ilmeisesti se mokutus oli liikaa palstan sensoreille… :cool:

Menetys oli harmillisen suuri. Monen muun ketjun menetys ei olisi yhtä harmillista - soijanakkiosaston tuhoutuminen kokonaan ei kirpaisisi yhtään. Tuhoamassasi ketjussa oli monta kiinnostavaa keskustelua, joissa katsomusten erot tulivat selvästi esille ja auttoivat ymmärtämään erilaisia käytännön ongelmanratkaisustrategioita. Ne taas auttoivat ymmärtämään paremmin sekä tätä foorumia että eri kirjoittelijoiden suhtautumistapoja. Eikö ketjusta ole mitään varmuuskopioita, edes jotain vanhaa tiedostoa, josta voisi palauttaa edes osan menetetyistä tiedoista?

Katosivatko samalla myös ketjussa annetut peukut? :’(

Tietokannoista otetaan päivittäin varmuuskopiot. Voisin eri maksusta sellaisen pyytää. Tietojen yhdistäminen tuosta keskiviikon tietokannasta nykyiseen ei ole kuitenkaan ihan triviaali juttu. Todennäköisyys sille, että onnistuisin hajoittamaan koko foorumin on varsin korkea ja jokatapauksessa päänvaivaa tuo aiheuttaa melkoisesti. Tämän päivän keskusteluista varmuuskopioita ei ole.

Peukut säilyivät kyllä.

[quote=“Willeh, post:6, topic:1918”]Peukut säilyivät kyllä.[/quote] :jihuu: :cheer: :kippis:

[quote=“Alpo, post:2, topic:1918”]Huom.:

Vai erehdyksessä. Kyllä varmaan joo… :hekotus:

[quote=“Alpo, post:2, topic:1918”]Huom.:

[quote=“Alpo, post:208, topic:1147”]:mode2: Moderaattori otti ja poisti erehdyksissä koko moderaatiokeskusteluketjun. Kuppainen älypuhelin/mobiilinetti ja moderaattorin valtuudet eivät ole toimiva yhdistelmä. Moderaattori pahoittelee tapahtunutta ja kontemploi loppuillan Pekka Simojoen laulua Olet tervetullut joukkoon huonojen. Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. :pray:[/quote][/quote]Olen pelkästään tyytyväinen, sillä viestisaldoni pieneni taas turvallisesti seitsemällä viestillä alle neljän sadan, mutta peukkusaldo säilyi ja peukkujen suhteellinen osuus kasvoi muutaman prosenttiyksikön sadasosan.

Höh!

Hienot ja selventävät ajatukseni moku-, homo- ja viherhumpasta siis katosivat kuin kaasu Saharaan. Rypekää siis tietämättömyyksissänne turaanit!

[quote=“Sakarja, post:10, topic:1918”]Höh!

Hienot ja selventävät ajatukseni moku-, homo- ja viherhumpasta siis katosivat kuin kaasu Saharaan. Rypekää siis tietämättömyyksissänne turaanit![/quote]

Tällä palstalla ainoa sallittu humppa on Eläkeläiset. Ja cymbukselle tanhu.

[HOX]Nyt pitäisi sen stalkkerin joka täällä tulostaa näitä ketjuja ilmoittautua. Voistko skannata ne ja laittaa liitetiedostona tähään ketjuun [/HOX]

[quote=“Alpo, post:2, topic:1918”]Huom.:

Sattuuhan sitä paremmissakin perheissä, [size=5pt]että poika ittesä kirveellä tappaa[/size].

Voisitko nyt Alpo painaa kännykästäsi ctrl+z niin kaikki palautuu taas ennalleen.

:peukku: Voisitko Alpo moderoida älypuhelimellasi lisäksi esim. seuraavissa ketjuissa: :viaton:

Lihansyönti
Maidonjuonti
Kolminaisuus - käsittämätön oppi
Sairaiden parantuminen
Okkultismi - mitä se on?

Aika huisia, että tällaista voi oikeasti tapahtua.

AInahan sanotaan, että Internetissä kaikki säilyy ikuisesti. Eikö sekään ole totta?

Kaikki sellainen säilyy, minkä haluaisi poistuvan.

Miten on mahdollista, että peukut säilyvät, mutta viestit tuhoutuvat? Bannia modelle!!

[quote=“Hesekiel, post:18, topic:1918”]Miten on mahdollista, että peukut säilyvät, mutta viestit tuhoutuvat? Bannia modelle!![/quote]Peukkulaskuri elää omaa elämäänsä.

[quote=“Hesekiel, post:18, topic:1918”]Miten on mahdollista, että peukut säilyvät, mutta viestit tuhoutuvat? Bannia modelle!![/quote]Peukut ovat forumin tärkeintä antia. Siksi ne on erityissuojattu.