Etusivu

Nyt sivustolla on toimiva etusivu. Katsokaa miltä se näyttää ja antakaa palautetta. Kannattaa kokeilla myös miltä sivu näyttää, jos ei ole kirjautuneena sisään.

Laitoin sen vielä piiloon, kun huomasin yhden vian. Palaan asiaan.

Ihan kivalta näytti.

Tuoreimmat-linkki ei toimi.

[spoiler]Minulle tulee selaimen ruutuun:
Fatal error: Cannot redeclare ssi_shutdown() (previously declared in /home/np63659/domains/uskojaelama.net/public_html/forum/SSI.php:201) in /home/np63659/domains/uskojaelama.net/public_html/forum/SSI.php on line 203[/spoiler]

No nyt on toiminnassa.

Ihan kiva toi etusivu. :slight_smile:

Jostain syystä tuolla lukee nyt Forum, eikä Keskustelu…

Onpas hieno!

Vielä se kirkollinen kalenteri sinne, ei pelkästään muistopäiviä.

Hieno sivusto.
Kirkolliskalenteria odotamme. :slight_smile:

Miksi etusivulla on ajankohtaisten uusimmat viestit erikseen? Tuntuu turhalta. Ja avatarit vääntyvät omituisiin mittasuhteisiin.

Mitä keskustelualueella tapahtuu -sivulla on etusivun katsojien kohdalla englantia. Pois sellaiset, Willeh!

[quote=“Anskutin, post:10, topic:314”]Mitä keskustelualueella tapahtuu -sivulla on etusivun katsojien kohdalla englantia. Pois sellaiset, Willeh![/quote]wooot?

muoks: Ahaa! Tällä sivulla: Kirjaudu

Kaikenlaisilla sivuilla sinäkin käyt. 8)

muoks2: nyt fiksattu.

[quote=“Pseudo-Genesis, post:7, topic:314”]Vielä se kirkollinen kalenteri sinne, ei pelkästään muistopäiviä.[/quote]Jos löydät jostain sellaisen, joka puskee RSS-feediä, niin laitan heti.

Neliömäiset eivät väänny 8)

Saako kalenteria myös ortodoksisena versiona?

Timok, jos löytyy joku palvelu, joka lähettää kalenteria rss-syötteenä.

Hm, kävisiköhän tämä Amerikan ort. kirkon sivustolla olevan kalenteri? Olisihan sekin jotain.

Löysin myös tällaisen kreikankielisen kalenterin, jossa olisi paljon kaikkea muutakin tietoa, mutta eipä täällä taida olla niin paljon ihmisiä, jotka nykykreikkaa lukisivat, että kannattaisi tuota ottaa käyttöön. Mutta tuota amerikkalaista syötettä voisi ainakin kokeilla. Luonnollisesti kalentereissa on aina paikallisia pyhiä yms., joten ne eivät ihan yksi yhteen käy. Etenkin, kun Suomen ort. kirkko viettää pääsiäistä “läntisesti”.

Edit: Ei se ollutkaan amerikkalainen sivusto, vaan venäläinen, sorry. Oli jollain amer. sivustollakin kalenteri, siitä se jäi mieleen.

[quote=“timo k, post:16, topic:314”]Hm, kävisiköhän tämä Amerikan ort. kirkon sivustolla olevan kalenteri? Olisihan sekin jotain.[/quote]Vähän huono tuo RSS-feedi, kun antaa vaan linkin, että klikkaa tästä, niin näet päivän pyhimykset.

Tuolta löytyi vähän fiksumpi: Upcoming Feast Days

Mutta noudatteleeko tuo nyt samaa kalenteria kuin suomen ortodoksit yleensä? Ei varmaan hyödytä laittaa vain koristeeksi jotain kalenteria, joka ei kosketa foorumin lukijoita.

[quote=“Willeh, post:18, topic:314”]Tuolta löytyi vähän fiksumpi: Upcoming Feast Days

Mutta noudatteleeko tuo nyt samaa kalenteria kuin suomen ortodoksit yleensä? Ei varmaan hyödytä laittaa vain koristeeksi jotain kalenteria, joka ei kosketa foorumin lukijoita.[/quote]

Ainakin nuo suurimmat juhlat ja pyhät näyttivät marras-joulukuun osalta olevan samoja pikaisen vilkaisun perusteella, joten kyllä siitä hyötyä voi olla ainakin nimikkopyhien suhteen.

Hieno on etusivu. Tällä foorumilla lyhyen aikaa olleena olen kyllä pistänyt kunnioituksella merkille sen suuren työn jota foorumin ylläpitäjät jatkuvasti tekevät parannellakseen ja moderoidakseen. En muista missään muualla aikaisemmin havainneeni vastaavaa ahkeruutta, aktiivisuutta ja osaavutta. Mistä riittää voimat, into ja taito moiseen. * taputtaa *